Om oss


Vem är vi?
Vi är Charlotta, Roger och Lenzi. Det är Charlotta och Roger som äger och driver butiken, utvecklar gården samt håller i olika arrangemang och events. Krögaren Lenzi driver caféet och restaurangen i egen regi.
Vi är också våra familjer. De stöttar och hjälper oss i detta ”omöjliga” projekt, som visat sig vara fullt möjligt med gemensamma krafter.

 

En mötesplats

Slättarps Gård har funnits i över 100 år och här har det drivits lantbruk och djurhållning fram till för ca 15 år sedan. Gården har varit i familjen Segerslätts ägor i tre generationer fram till vi tog över. Det har alltid varit en levande gård med anknytning till många i bygden med omnejd. En mötesplats då som nu!

 

Känsla av välbefinnande

Vår dröm har varit att skapa en plats där man mår bra, hittar inspiration och köplust, äter gott, träffar vänner och familj, får vara kreativ och få en känsla av välbefinnande. Vi vill erbjuda en stimulerande, otvungen och välkomnande miljö. Vår ledstjärna är att allt vi gör, ska vi göra för att vi brinner för det och för att vi tror på det. Vår drivkraft finns i vår övertygelse om att många känner som oss samt delar vår passion och våra värderingar.

 

Lekfullt och varierande

Vi är nu inne på vårt sjunde år och har mognat i vårt koncept. Slättarps Gård är vuxet och smakfullt, men samtidigt lekfullt och varierande.

 

Välkomna till Slättarps Gård – lekfullt i rum & tid


slattarpsgard om oss collage didacta

Foto: Didacta