slattarpsgard fest

 

Fest & Konferens

 

På Slättarps Gård arrangerar vi allt från bröllop till konferens, vernissage, föreläsning, modevisning, minimässor med mera. Vi har möjlighet att ta emot festsällskap upp till 80 personer.

 

 

Events


Fest

I samband med fest tar ni fram förslag på meny tillsammans med vår krögare Lenzi Fahrner – allt utifrån era önskemål. Därefter pratar vi om vilka övriga tjänster ni kan tänkas vara intresserade av, hyra av lokal e.t.c. Vi tar ut en fast hyra för våra lokaler, oavsett antal gäster. Priset varierar beroende på storlek av lokal.

För ett mindre gästantal står vår restaurang till förfogande (i mån av plats och tid).

 

Intresserade och vill veta mer? Skicka ett mail till Lenzi på mat@slattarpsgard.se med era tankar och önskemål så svarar vi er snarast möjligt.

 

Uthyrning sker endast tillsammans med beställning av mat och dryck från Slättarps Gård Restaurant.

 

 

NYHET!

Bröllop i egen lokal? Vad sägs om en läcker grillbuffe från oss till ert bröllop? Två kockar kommer till er och trancherar köttet framför era gäster. Den välsmakande buffén serveras på vackra fat från bland annat Sthål.

Läs mer här.

 


 

Conference


Konferens

Vi tar emot halvdags- och heldagskonferenser för mellan 20–40 personer. Vår lokal är utrustad med trådlöst nätverk, projektor, ljudanläggning och whiteboard.

 

Halvdag: Frukost, lunch: 345:-/pers

Heldag: Frukost, lunch samt eftermiddagsfika: 425:-/pers.

 

I priset ingår hyra av lokal och all utrustning, fritt kaffe, vatten och frukt under dagen, samt mat & dryck enligt överenskommelse. Moms, 25 % tillkommer.

Intresserade och vill veta mer? Skicka ett mail till Roger på event@slattarpsgard.se med era tankar och önskemål så svarar vi snarast möjligt! 

Speciella önskemål på mat och dryck diskuteras med krögaren Lenzi Fahrner: mat@slattarpsgard.se

 

 

Bokning

Privatperson eller företag? Välkomna att boka via e-post event@slattarpsgard.se eller på telefon 0760-290424.

 

Varmt välkomna hit!