Slättarps Gård - Lekfullt i rum & tid

av Slättarps Gård 27 feb 2018 , 09:14

 


Välkomna till Slättarps Gård torsdagen 15 mars kl. 18.00

Slättarps Gård bjuder in till en kväll med podden Stilsnack med Katarina Althin & Jannice Wistrand! Trender diskuteras, stiliga favoriter – för hemmet och den modemedvetna – väljs ut av den stilsäkra duon vars handfasta tips guidar dig in i inredningen och modets värld på ett lättsamt och inspirerande sätt. Räkna med att bli inspirerad!

Podden stilsnack är för dig som älskar inredning, mode och stil. Bakom podden står Katarina Althin, stilexperten som hjälper människor i karriären att klä sig och Jannice Wistrand, inredaren och Feng Shui-konsulten som pratar om en hur en medveten inredning påverkar vårt välbefinnande.

Slättarps Gårds leverantörer Dyrberg & Kern och Selected femme finns också på plats för inspiration och bra erbjudanden under kvällen.

För endast 195 kr (ord. Pris 395 kr) får ni en fullmatad kväll med allt inom inredning, mode och stil samt en trevlig goodiebag med er hem. 

Anmäl er till: info@slattarpsgard.se 

Stilnack

Foto: Lars Jansson

Läs mer
av Slättarps Gård 14 feb 2018 , 09:14

Varmt välkomna till ett nytt och inspirerande Slättarps Gård! Idag den 14 februari på Alla hjärtans dag öppnar vi för säsongen. 

Läs mer
av Slättarps Gård 12 jan 2018 , 09:14

 

…Men, vi jobbar ändå! Vi går på mässor, bygger om och förändrar i café och butik för att ni ska känna er extra välkomna när vi öppnar upp igen den 14 februari. Varmt välkomna då till ett nytt och inspirerande Slättarps Gård!

 

Läs mer
av Slättarps Gård 6 nov 2017 , 09:14

Julmys 


Julmys på Slättarps Gård - torsdag 16/11

 

Vi öppnar upp butikerna för en härlig kväll med inspiration och stämning inför julen.
Denna kväll har vi nöjet att arrangera tillsammans med bl.a. Sophie från Ludvigsdal;

Ludvigsdal kommer att finnas på plats under kvällen för att inspirera inför 1:a advent genom att visa hur man gör kransar och  jularrangemang i naturmaterial. Vi visar upp en liten del av de tekniker och material som våra kursdeltagare använder på våra kurser. Passa på att ställa frågor om hur mossa, lökar och annat grönt håller sig fräscht fram till jul. Ni kan också boka er på en av våra kurser eller köpa något fint att ta med hem.
 

Vi kommer även få besök av Lousie Bondebjer (lisapålandet) som har släppt sin första kokbok - "Naturens skafferi".

Louise driver eget företag som matkreatör, hon gör matreportage åt matmagasin, skapar receptinformation och styling åt livsmedelsföretag och gör en del rent-a-chef uppdrag ”hemma hos”.

 

Många av er har säkert smakat den goda lemonaden från Solsken, en frisk dryck med ekologiska råvaror av solmogna citroner från Sicilien tillverkad på Sövde musteri.

Viveca & Anni som är grundarna till solsken har med sig en ny smak, äpplemust, som man kan få provsmaka under kvällen och även köpa till förmånligt pris.

 

Vi finns på plats 18.00-21.00 denna kväll och bjuder på glögg och pepparkakor, fina erbjudande i butiken utlovas.

Mingla, mys och ta en paus från vardagens stress!

Det är ingen bindande anmälan men vi uppskattar om ni vill skicka ett mejl till info@slattarpsgard.se och meddela om du vill komma.

 

Varmt Välkomna! :)

 

Läs mer
av Slättarps Gård 4 jun 2017 , 15:24

Nu är vår stora rea över, och allt nytt fint får lov att ta plats i butik!
För att nämna något så har vi nu superfina shorts till herr på plats, Nya mattor som kan få lov att pryda fina miljöer både inomhus och i uterummet, samt helt nyinkomna coola solstolar från Italienska Fiam :-)
Dessa finns i begränsad upplaga så passa på att se till att ni sitter både bekvämt och stilrent i sommar...

Varmt välkomna in!

New Arrivals

Läs mer

6 - 10 av 40 per sida

Fallande ordning
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5